Make your own free website on Tripod.com

Ceramah agama

logo ceramah agama

Apalah ertinya dengar ceramah jika beli yang citak rompak. Dapatkan album ceramah yang original dan tulin dari seven eleven, i have house, semua house, myhouse, tesco, giant dan rangkaian pam minyak esso.

ceramah ini dibawakan kepada anda oleh ubat gigi halalgel, mi segera adabi dan majalah roda-roda.
Dijamin halal. Bersih lagi suci. Gunakan tanpa was-was.


edisi baru 1426

Kuliah Agama Terpilih
ceramah webtv dari GanuKini
ceramah dari kuittho
al-ahkam


/ edisi lama \

Cintai Agama - Prof Dato' Dr Harun Din
Bahagian 1 - (0.6 mb)
Bahagian 2 - (0.8 mb)
Bahagian 3 - (0.7 mb)
Bahagian 4 - (0.7mb)
Bahagian 5 - (0.6mb)

Falsafah Perundangan Islam - Prof Dato' Dr Harun Din
Bahagian 1 - (0.9 mb)
Bahagian 2 - (0.9 mb)
Bahagian 3 - (0.9 mb)
Bahagian 4 - (0.9mb)
Bahagian 5 - (0.3mb)

Murtad Kerana Masalah Cinta - Tuan Guru Abdul Hadi Bin Awang
Bahagian 1 - (1.0mb)
Bahagian 2 - (1.0mb)

Wanita Yg Diseksa (kisah israk mikraj) - Ust Hj Abu Bakar Selamat
Bahagian 1 - 0.5mb

lagi ceramah ....

rampaian
Doa Imam besar Mekah hingga menangis... Beliau telah ditangkap selepas selesai doa tersebut .. doa dalam bentuk flash swf 3.82mb. Pengguna dial-up ambil perhatian !!!
pautan mp3 quran untuk download
dunia dah nak kiamat

nasyid pilihan ..
koleksi emas nada murni, al-mizan, hidayah, al-jawahir.


Tidak digalakkan guna real player dari real network. sebaliknya sila bebanturun real alternatif.
Macamana nak buat ceramah ?

free counter
Sebuah terbitan Erni Productions
e r n i @ gmail.com
Kemaskini pada : Thursday, May 12, 2005 10:57:25 PM

Ku Cari Damai Abadi - Pak Lah	
	
Aku cari bukan harta bertimbun-timbun 
Untuk hidup kaya 
Aku cari bukan wang berjuta-juta 
Untuk hidup bergaya 
Aku cari bukan kawan-kawan 
Untuk hidup sekadar berfoya-foya 
  
Aku cari mana dia Al-Ghazali 
Aku cari mana dia Al-Shafie 
Kita bongkar rahsia kitab suci 
Cari pedoman 
Kita bongkar rahsia sunnah Nabi 
Cari panduan 
  
Aku hidup kerana Dia Rabbi 
Dialah teman 
Dialah wali 
Dia mencukupi 
Aku hidup bererti 
Menikmati damai abadi

Dok dengar ceramah saja tak ada guna jika tak diikut. dalam satu kuliah magrib penutup ceramah, sorang ustaz pesan belanjalah kat kedai orang islam. mungkin ada barang mahal sikit tapi tak semua barang. malah ada barang lagi murah dari kedai yg jual sardin sebelah babi dalam tin atau minuman ringan sebelah arak haram. kalau mahal sikit pun tak apalah sebab kau orang semua tau siapa yg jadi pemborong & pengedar.

kalau peniaga ni untung awak juga akan ikut senang sebab bila peniaga islam ni bersedekah atau bayar zakat perniagaan duit tu akan pusing balik pada orang islam. awak ikut sama dapat pahala.

pernah awak pikir kemana duit awak pergi bila awak berbelanja kat peniaga bukan islam ?